48 uur ‘inspireren met vooruitgang’: Abdijsessies in 2021

Date: 13 januari 2021

Broeders Trappisten, Koningshoeven Tilburg

De coronapandemie loopt ten einde. Het is kortom tijd om er weer uit te breken, om nieuwe mensen te ontmoeten en frisse inspiratie op te doen. Tijd voor een serie verse ‘Abdijsessies Inspireren met Vooruitgang’.

Tijdens deze 48-uurs sessie word je opgeladen met een optimistisch en daadkrachtig wereldbeeld. Je leert om mondiale problemen en oplossingen in een breed historisch perspectief te zetten hoe de media onze blik op de werkelijkheid vormgeven. Na afloop weet je hoe je je inspiratie en nieuwe inzichten over kunt brengen op publiek, collega’s, leerlingen of partners.

‘Abdijsessies Inspireren met vooruitgang’ worden gegeven door Ralf Bodelier, Felix Meurders en Mirjam Vossen. De locaties zijn oude abdijen in Limburg en Brabant, van oudsher ‘pleisterplaatsen voor de ziel’.   

De Abdijsessies in mei zijn inmiddels al vol, maar er is nog volop ruimte in de sessies van woensdag 8 tot vrijdag 10 september en van maandag 20 tot woensdag 22 september.

Tijdens de sessie van 8 tot 10 september zijn we te gast bij de broeders Norbertijnen in de Abdij van Berne, in het Brabantse Heeswijk-Dinther.
Tijdens de sessie 20 tot 22 september, zijn we te gast bij in ‘Regina Carmeli’, het klooster van de zusters Karmelietessen in het Limburgse Sittard.

De 48-uurs bijeenkomsten bestaan uit meerdere minicolleges, inspiratiesessies, gesprekken, korte wandelingen, film, avondmaaltijden, ontbijt, lunch, koffie en, natuurlijk, abdijbiertjes. De groepen bestaan uit ongeveer twaalf personen. Uit respect voor de gastvrijheid van de religieuzen nemen we deel aan enkele vieringen. En vanzelfsprekend is in verband met de coronapandemie alles onder voorbehoud.

De Abdijsessies staan open voor iedereen maar zijn bovenal interessant voor werkers in het onderwijs en de journalistiek, voor beleidsmakers, strategen en communicatie-experts.

Prijs: 550 euro all in

Informatie en inschrijven:
bij Ralf Bodelier 06 4181 7372 of ralf.bodelier@gmail.com
of Mirjam Vossen 06 2864 6859 of mirjamvossen@gmail.com

Leer veel meer over de Abdijsessies, bekijk de foto’s en lees de recensies op www.worldinprogress.nl

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

single.php