48 uur ‘inspireren met vooruitgang’: Abdijsessies in 2021

Date: 13 januari 2021

Broeders Trappisten, Koningshoeven Tilburg

De lente is weer begonnen. En hoewel we nog een derde golf te nemen hebben, loopt de coronapandemie ten einde. Het is kortom tijd om er weer uit te breken, om nieuwe mensen te ontmoeten en frisse inspiratie op te doen. Tijd voor een serie verse ‘Abdijsessies Inspireren met Vooruitgang’. We organiseren er twee in mei, en twee in september.

Tijdens deze 48-uurs sessie word je opgeladen met een optimistisch en daadkrachtig wereldbeeld. Je leert om mondiale problemen en oplossingen in een breed historisch perspectief te zien en hoe de media onze blik op de werkelijkheid vormgeven. Na afloop weet je hoe je je inspiratie en nieuwe inzichten over kunt brengen op publiek, collega’s, leerlingen of partners.

‘Abdijsessies Inspireren met vooruitgang’ worden gegeven door Ralf Bodelier, Felix Meurders en Mirjam Vossen. De locaties zijn oude abdijen in Limburg en Brabant, van oudsher ‘pleisterplaatsen voor de ziel’.   

De eerste Abdijsessie is van maandag 17 tot  woensdag 19 mei; de tweede van woensdag 26 tot vrijdag 28 mei. Dan zijn we te gast in ‘Regina Carmeli’, de abdij van de zusters Karmelietessen te Sittard in Limburg.

De sessies in september zijn van woensdag 8 tot vrijdag 10 september en van maandag 20 tot woensdag 22 september. De locatie in september staat nog niet vast.

De 48-uurs bijeenkomsten bestaan uit meerdere minicolleges, inspiratiesessies, gesprekken, korte wandelingen, film, avondmaaltijden, ontbijt, lunch, koffie en, natuurlijk, abdijbiertjes. De groepen bestaan uit ongeveer twaalf personen. Uit respect voor de gastvrijheid van de religieuzen nemen we deel aan enkele vieringen. En vanzelfsprekend is in verband met de coronapandemie alles onder voorbehoud.

De Abdijsessies staan open voor iedereen maar zijn bovenal interessant voor werkers in het onderwijs en de journalistiek, voor beleidsmakers, strategen en communicatie-experts.

Prijs: 450 euro all in

Informatie en inschrijven:
bij Ralf Bodelier 06 4181 7372 of ralf.bodelier@gmail.com
of Mirjam Vossen 06 2864 6859 of mirjamvossen@gmail.com

Leer veel meer over de Abdijsessies, bekijk de foto’s en lees de recensies op www.worldinprogress.nl

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

single.php